Het CAK

Vakantie kracht KCC - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 24-05-2019 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Den Haag Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO / Beroepssecundair on... Dienstverband Vakantiewerk
Uren 24 - 34 Salaris €13,17 bruto per uur
Wat ga je precies doen?
Wil jij in de zomer €13,17 per uur verdienen bij ons Klant Contact Center? Ben jij minimaal vier tot maximaal acht weken aaneengesloten beschikbaar om geld te verdienen en tegelijkertijd een maatschappelijke bijdrage te leveren?

Kom dan tijdens je vakantie werken in ons Klant Contact Center (KCC) en help onze klanten op weg met glasheldere antwoorden. Voor de zomerperiode 24 juni tot en met 31 augustus zoeken wij Klant Contact Center medewerkers die minimaal 4 weken en maximaal 8 weken aaneengesloten beschikbaar zijn, voor minimaal 24 uur en maximaal 34 uur per week.

Wat ga je doen?
 • Telefonische vragen van onze klanten beantwoorden over medicijnen mee op reis;
 • Telefonische verzoeken aannemen voor rekeningnummers en Automatische Incasso;
 • Telefonisch vragen beantwoorden over het openstaande saldo, (uit)betalingen, betaalregelingen, het incassotraject en eenmalige incasso’s voor de Wmo en de Wlz;
 • Schriftelijke verzoeken verwerken voor aanpassingen in rekeningnummers, automatische incasso’s en postadressen voor zowel de Wmo als de Wlz;

Jouw profiel
 • Je bent tussen 24 juni en 31 augustus minimaal 4 weken en maximaal 8 weken aaneengesloten beschikbaar;
 • Je kan minimaal 24 uur per week werken en maximaal 34 uur;
 • Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in een callcenter binnen een servicegerichte omgeving;
 • Je kan multitasken en snel schakelen tussen verschillende systemen;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend.

Wij bieden jou
Als je niet op vakantie gaat, dan moet er natuurlijk wel iets tegenover staan. Wat dacht je van een leuke zomerpool van 20 collega’s met wie je zal samenwerken. Met een werkweek van minimaal 3 werkdagen en maximaal 34 uur blijven er voldoende zonuren te halen naast je werk en/of in ieder geval de mogelijkheid te genieten van de ondergaande zon na je werk.

En verder:
 • Een goed salaris van €13,17 bruto per uur en reiskostenvergoeding;
 • Werkdagen zijn tussen 8:30 – 17:00 uur. Begin en eindtijden kunnen binnen die tijden wat verschoven worden, afhankelijk van jouw voorkeuren en aantal uren beschikbaarheid;
 • Training vooraf en on the job om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • Leuke zomerjob.

Het CAK is een uitvoeringsorgaan voor de overheid. Wij berekenen onder andere de eigen bijdrage en voeren betalingen uit voor de regelingen WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en WLZ (Wet Langdurige Zorg). Daarnaast informeren wij burgers (onze klanten) proactief over de wet en regelgeving binnen de zorg. Vaak hebben mensen hier zelf ook vragen hierover.
Veel mensen in Nederland hebben te maken met het CAK. Sommige betalen een eigen bijdrage voor hulp bij het huishouden of voor verblijf in een zorginstelling.
Andere gaan op reis met medicijnen waarvoor een verklaring nodig is. Of ze vertegenwoordigen een klant van het CAK en zijn dan bewindvoerder.

Ons Klant Contact Center bestaat uit ongeveer 150 collega’s. Voor de zomer hebben wij nu extra versterking nodig. Help jij ons verder? Solliciteer dan direct via de 'solliciteer' button!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Llewellyn Mol
Telefoon 088 711 4915

Vestigingsplaats

Solliciteer